For arrangører

For arrangører

Pindle er den nye kultur- og begivenhedskalender i Viborg Kommune

Viborg Stifts Folkeblad og Viborg Kommune er gået sammen om at lancere Pindle i Viborg Kommune. Pindle er en unik mulighed for dig som arrangør til at reklamere for dine arrangementer til borgere og gæster i Viborg Kommune.

Dit arrangement bliver synligt via Pindle-app’en og på hjemmesiden www.viborg.dk/pindle. Herudover hedder kultursiderne i Viborg Stift Folkeblad og Viborg Nyt fremover Pindle Viborg. Her vil der blive omtale af udvalgte arrangementer.

Sådan indtaster du i Pindle

Det er ganske nemt at indtaste dine arrangementer i Pindle. Det første du skal gøre er at oprette dig som bruger. Hvis I er flere fra samme sted, der skal kunne oprette arrangementer, opfordrer vi til at bruge en fælles profil på Pindle med en fælles e-mailadresse og et fælles kodeord.

Herefter skal I oprette jeres "Arrangør" i Pindle. Det skal kun gøres en gang. Dette er vigtigt, da en bruger kan følge jeres "Arrangør" i app'en og dermed blive informeret når i afholder nye spændende arrangementer.

Herefter er I klar til at oprette jeres arrangementer. Alle arrangementer i opretter tilknyttes til jeres "Arrangør". Som udgangspunkt afholdes arrangementer på jeres adresse, men det er muligt via "Lokation" (på de enkelte arrangementer) at holde arrangementer ude i byen, som har jeres "Arrangør" som afsender. Vi har lavet en skriftlig vejledning, som du kan hente her.

Skulle du opleve tekniske problemer, kan du skrive til info@pindle.dk. Så vil vi hjælpe dig så hurtigt som muligt.